Help Gvozden Beat FIP - Feline infectious peritonitis

Postavite pitanje

1.200,00 RSD

Put as many €10 donations as you want into the cart. For example, if you want to donate €50, put five €10 donations into the cart.


Help Gvozden Beat FIP - Feline infectious peritonitis

Nenad is someone who adores animals, and he is always among the first to try to help reunite lost animals with their owners, and to help other pet parents as much as possible. Now, he and his beloved furry family Gvozden needs help urgently!

Gvozden was diagnosed with a horrible disease, FIP (Feline Infectious Peritonitis), which is almost always a death sentence! We were all crushed and heartbroken to say the least. Nenad became deeply depressed at the thought of losing her beloved animal.

He learned that there is an experimental medicine, which can cure FIP, but it is very, very expensive. He was somehow able to borrow the funds to buy Gvozden medicine, which is called GS-441524. Last year, Gvozden bravely endured daily injections and infusions for 84 days! The medicine was a miracle drug for Gvozden! He became himself again, a wonderful, loving ball of fur, who brings so much joy and love to those around him.

However, after a year, Gvozden started getting sick again. He stopped eating again and his fur became very dry. After numerous exams and analysis, it was concluded that Gvozden got Fip again! And that he needs to get therapy for three more months. Gvozden needs to continue with the treatment urgently, or it could spread to his brain, and he would die.

GS injections are very expensive, the drug concentration needs to be 15 mg, and the three more months treatment will cost many thousands of dollars. The daily cost of therapy is around $90. Gvozden’s human family has no other options but to ask kind people and animal lovers for help.

Gvozden looks at Nenad with his big green eyes asking for help. He is so loving and sweet, and he wants to live! Please help this family buy the life-saving medicine for Gvozden! We greatly appreciate your consideration, and thank you from the bottom of our hearts.

May every good deed come back to you tenfold!* * *


Nenad iz Srbije je čovek koji obožava životinje i uvek je među prvima koji pomaže odbačenim i bolesnim mačkama. Sada je njemu i njegovom voljenom mačku Gvozdenu hitno potrebna pomoć́!

Gvozdenu je prošle godine dijagnostikovana užasna bolest, FIP (mačji infektivni peritonitis), što je faktički uvek smrtna kazna! Nenad je bio najdublje ožalošćen pri pomisli da će izgubiti svoju voljenu životinju. Saznao je da postoji eksperimentalni lek, koji može da izleči FIP, ali koji je veoma, veoma skup. Nekako je uspeo da pozajmi sredstva za kupovinu leka koji se zove GS-441524. Prošle godine je Gvozden 84 dana hrabro izdržao svakodnevne injekcije! Lek je na Gvozdena delovao čudotvorno! Ponovo je postao onaj stari, razdragano krzneno klupko, koje donosi toliko radosti i ljubavi svima oko sebe.

Međutim, iako je prošlo skoro godinu dana, Gvozden se prošle nedelje opet razboleo. Dobio je temperaturu, prestao da jede i dlaka mu izgleda sparušeno. Posle brojnih analiza, Gvozdenu je ponovo dijagnostikovan FIP! Ovo je prva mačka u Srbiji koja je dva puta obolela od iste bolesti! To je veoma, veoma retko.

Gvozden mora što pre da započne s terapijom u trajanju od tri meseca s povišenim dozama leka, inače će se bolest proširiti na mozak i on može umreti.

GS injekcije su veoma skupe, koncentracija leka treba da bude 13-15 mg, a još tri meseca lečenja koštaće više hiljada dolara. Dnevna cena terapije je oko 90 dolara. Gvozdenova porodica nema druge mogućnosti nego da zamoli dobre ljude i ljubitelje životinja za pomoć́.

Gvozden svojim velikim zelenim očima gleda u Nenada i sve nas, preklinjući za pomoć́. On je tako pun ljubavi i presladak, on želi da živi! Molimo vas, pomozite ovoj porodici da kupi spasonosni lek za Gvozdena! Jako cenimo vašu brigu i zahvaljujemo vam se od srca.

Neka vam se svako dobro delo desetostruko vrati!

Komentari (0)

Preporučujemo

Paketić hrane za mačke


800,00 RSD
Etar je naše zajedničko polje visoke vibracije. Nebeski prostor preko koga nam stižu nadahnuća i intuitivna znanja, provodnik između najviše svesti i materijalne ravni.

U burnom vremenu koje delimo, prepunom raskrsnica i izazova, vrtoglave ekspanzije informacija i novih znanja, naročito u oblasti novih tehnologija koje povezuju svet a otuđuju ljude, sve je snažnija naša potreba za podrškom, savetom i vodičem na stazi života.

Svet u kojem smo odrastali ubrzano se preobražava u novu realnost koja zahteva da utemeljimo i prihvatimo novu i bitno drugačiju paradigmu Univerzuma.

U želji da u tom traganju pozovemo što više radoznalih duša spremnih za samopromenu da nam se pridruže, na ovaj način zakoračujemo u predvorje Etra. Cilj nam je da zajednički, uz pomoć dokazanih autoriteta u raznim oblastima, istražujemo spiritualna znanja da bismo za opštu korist proverili i usvojili blagotvorne i korisne prakse.

Duhovni kanal Etar je osmišljen da zajednički svaku od tema osvetlimo sa svih strana da bismo ih učinili praktično primenljivim u iskušenjima svakodnevnog života.
Pozivamo vas da budete slobodni i otvoreni u opisu svojih izazova kao što će ceo naš tim biti otvoren za vaše predloge i želje.

Jer kao što poslovica kaže: Mudrost nije u znanju, već u iskustvu.

Sve što postoji u fizičkoj, pristiglo je iz nefizičke dimenzije. Da bismo se povezali sa neograničenim potencijalom koji svako od nas nosi u sebi, potrebno je da radimo na proširenju svesti. Osnivači „Etra“ veruju da su upoznavanje sa drevnim ali i novim znanjima, izoštravanje sopstvene percepcije i međusobna podrška u razmeni mišljenja i iskustva delovi najboljeg puta ka novom Ja.

Sve dok obostrano nastojimo da rasplamsamo radoznalost i vedrinu, promena pogleda na svet će od traumatične i potresne životne prekretnice, postati zajednička radosna igra. Svako od nas blagosloven je jedinstvenim kreativnim darom koji treba da ponudi drugima.

Kako glasi drevna mudrost - kada taj talenat udružimo u službi drugima, doživljavamo duhovni zanos i dostižemo cilj nad ciljevima - ostvarujemo svrhu svog života. Jer, svi smo Jedno!

© 2022 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D