Pomozimo baka Lari

Postavite pitanje

1.200,00 RSD

Put as many €10 donations as you want into the cart. For example, if you want to donate €50, put five €10 donations into the cart.

Ovo je baka Lara, ulični veteran, stara 17 godina. Do skoro je prebrojavala mušterije iz pekare. Obožava sunce, stare kosti to vole. Ali nažalost, Lara se teško razbolela, dobila je težak oblik demodexa i stafilokoku koja sve to komplikuje. Ona je borac. Morala sam da je sklonim sa ulice u pansion i počnem sa terapijama koje će biti dugotrajne. Odrađena je krvna slika, 2 brisa kože, ultrazvuk. Situacija se iskomplikovala zbog njenih godina. U međuvremenu, stafilokoka je postala rezistentna na većinu lekova.

Potrebna joj je kvalitetna hrana, vitamini, Bravecto za pse, lekovi i tretman za kožu. Potrebna joj je vaša pomoć za pansion i dugotrajno lečenje. Troškovi za pansion i lečenje su premašili 20 000 dinara, a tek smo na početku. Svaka pomoć je dobrodošla.

Neka vam se svako dobro delo desetostruko vrati!

*    *    *    *    *    *    *    *    *

This is grandma Lara, street veteran, 17 years old, well known with local sellers and bakery customers. She loves the sun, old bones love it. But unfortunately, Lara became seriously ill, she got severe form of demodex and staphylococcus which it makes all harder. I had to get her of the street into pansion for dogs and start treatment that will be long lasting. Blood test, skin swab 2 times and ultrasound were performed. Situation got complicated by her age. Meanwhile, bacteria has become resistant to most drugs.

She needs quality food, vitamins, Bravecto for dogs, medicine and skin treatment.. She needs your help for pansion and long lasting treatment. Cost for pansion and treatment exceeded over 180€.


Any kind of help is more than welcome!

May every good deed come back to you tenfold!

Komentari (0)

Etar je naše zajedničko polje visoke vibracije. Nebeski prostor preko koga nam stižu nadahnuća i intuitivna znanja, provodnik između najviše svesti i materijalne ravni.

U burnom vremenu koje delimo, prepunom raskrsnica i izazova, vrtoglave ekspanzije informacija i novih znanja, naročito u oblasti novih tehnologija koje povezuju svet a otuđuju ljude, sve je snažnija naša potreba za podrškom, savetom i vodičem na stazi života.

Svet u kojem smo odrastali ubrzano se preobražava u novu realnost koja zahteva da utemeljimo i prihvatimo novu i bitno drugačiju paradigmu Univerzuma.

U želji da u tom traganju pozovemo što više radoznalih duša spremnih za samopromenu da nam se pridruže, na ovaj način zakoračujemo u predvorje Etra. Cilj nam je da zajednički, uz pomoć dokazanih autoriteta u raznim oblastima, istražujemo spiritualna znanja da bismo za opštu korist proverili i usvojili blagotvorne i korisne prakse.

Duhovni kanal Etar je osmišljen da zajednički svaku od tema osvetlimo sa svih strana da bismo ih učinili praktično primenljivim u iskušenjima svakodnevnog života.
Pozivamo vas da budete slobodni i otvoreni u opisu svojih izazova kao što će ceo naš tim biti otvoren za vaše predloge i želje.

Jer kao što poslovica kaže: Mudrost nije u znanju, već u iskustvu.

Sve što postoji u fizičkoj, pristiglo je iz nefizičke dimenzije. Da bismo se povezali sa neograničenim potencijalom koji svako od nas nosi u sebi, potrebno je da radimo na proširenju svesti. Osnivači „Etra“ veruju da su upoznavanje sa drevnim ali i novim znanjima, izoštravanje sopstvene percepcije i međusobna podrška u razmeni mišljenja i iskustva delovi najboljeg puta ka novom Ja.

Sve dok obostrano nastojimo da rasplamsamo radoznalost i vedrinu, promena pogleda na svet će od traumatične i potresne životne prekretnice, postati zajednička radosna igra. Svako od nas blagosloven je jedinstvenim kreativnim darom koji treba da ponudi drugima.

Kako glasi drevna mudrost - kada taj talenat udružimo u službi drugima, doživljavamo duhovni zanos i dostižemo cilj nad ciljevima - ostvarujemo svrhu svog života. Jer, svi smo Jedno!

© 2022 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D