Biljana Janković: TRANSURFING: Buđenje u novoj realnosti (mp4)

Šifra: E004

1.500,00 RSD
Zakoračite u svet u kome su vaše mogućnosti ograničene samo vašim namerama!


🕙 Satnica radionice:

• predavanje, praktičan rad (90 min.)
• Odgovori na pitanja učesnika (90 min.)


Detaljan opis radionice:

Da li ste znali da postoji drevno znanje koje daje pristup svetu gde nemoguće postaje moguće? To znanje je dostupno svima, ali ga mogu primeniti samo oni koji su rešili da izađu iz okvira uobičajenih pogleda na svet u kome se moramo boriti za svoje mesto pod suncem.

Da li ste jedan od njih?

Verujemo da jeste i zato imamo veliku čast i zadovoljstvo da vas pozovemo na prvu online radionicu: „ Transurfing - Buđenje u novoj realnosti“, koju organizujemo uz odobrenje autora, Vadima Zelanda, a koju će voditi sertifikovana Transurfing instruktorka, Biljana Janković, ovlašćena za prenos znanja od strane samog autora.

Cilj ove radionice je da vam predstavimo Transurfing - neverovatnu tehniku promene sopstvenog života uz pomoć uticaja na pravu prirodu stvarnosti. Transurfing nudi novi pogled na život i zakone koji njime upravljaju a koji od nas zahtevaju da budemo svesni i da se drugačije ponašamo od onoga kako je većina nas navikla. Pred vama je jedinstvena prilika da saznate kako da postanete gospodar svoje sudbine.

U osnovi Transurfinga nalazi se model varijanti – principijelno nov pogled na strukturu sveta. U prozaičnoj stvarnosti događaji idu svojim tokom bez obzira na naše „želim“ ili „ne želim“. Reklo bi se da je nemoguće prevazići ili uticati na ovu fatalnu neminovnost. Međutim, iz ovakvog položaja postoji potpuno neočekivan izlaz. Čovek i ne sluti da se u stvari nalazi u zarobljeništvu iluzije ogledala.

U izvesnom smislu, naš svet je beskonačno dvostruko ogledalo. S jedne strane se nalazi materijalna vasiona, a s druge strane se prostire metafizičko prostranstvo varijanti, beskonačno polje informacija sa svim mogućim scenarijima u vezi svih mogućih događaja u životu osobe. Na iste utiče isključivo energija misli koja ih kreira i menja. Uz pomoć Transurfinga čovek uči kako da drugačije razmišlja i deluje u određenoj situaciji i u prostranstvu varijanti odabere drugačiji put od onoga koji bi zapravo nesvesno sledio.

"Svako dobija ono što bira, jer se energija misli ne vrti zaključana u čovekovoj glavi, nego se širi prostorom i prodire u sve na ovom svetu. Kad procesom razmišljanja počnemo svesno upravljati, život prestaje biti borba, a svet nam dolazi u susret", tvrdi Vadim Zeland.
 
Kvalitet našeg života zavisi od izbora koje napravimo na raskrsnici života. Napravite mudar izbor da prisustvujete prvoj online Transurfing radionici što će vam omogućiti sledeće:


•    Ponovo ćete se povezati sa svojom moći - pravom izbora. Transurfing će vas podsetiti da imate pravo izbora i da možete da ga iskoristite. Jedina sloboda koju imamo je sloboda izbora. Veoma jednostavni izbori, MOGU vas odvesti u drugi sektor stvarnosti, u realnost u kojoj želimo da se nalazimo. Zbog straha, starih navika i ugrađenih psiholoških kompleksa svesno ili nesvesno ne koristimo ovo pravo. Naučićete kako da na životnim raskrsnicama donesete odluku koja će Vam omogućiti da izaberete život po meri svoje duše.

•    Oslobodićete se negativnih razmišljanja, negativnih događaja ili negativnih ljudi. Sve ovo je deo klatana koja pecaju sa svih strana i sprečavaju Vas da živite punim plućima. Transurfing tome staje na put! Naučićete kako da probudite svog „Unutrašnjeg čuvara“ i „date sebe u najam“.

•    Upoznaćete se sa osnovnim pojmovima Transurfinga i dobiti praktične primere kako da ih primenjujete tako da vam „duša peva a razum zadovoljno trlja ruke“. Saznaćete šta su: prostranstvo varijanti, jedinstvo duše i razuma, koordinacija namere, linije života, klatna, koordinacija važnosti, unutrašnja i spoljašnja važnost i još mnogo toga.

•    Prepoznaćete energiju oko sebe - Transurfing će vam pomoći da tačno shvatite kako se kreće energija oko vas. Da ne treba da se borite za energiju, već da je pustite u sebe. Energetske struje, koje se nazivaju linije života, vrte se svakog trenutka oko vas. Saznaćete kako da odaberete pravu.

•    Prvi put na ovim prostorima biće vam predstavljena „Tehnika buđenja“ iz najnovijih knjiga Vadima Zelanda, „Tufti, sveštenica“.

•    Otkrićete kako da verujete u sebe - Transurfing će vas naučiti kako da slušate sebe i svim srcem poverujete u svoju intuiciju: Ako se nešto ne čini u redu, ako morate da nagovarate ili „prodate“ sebe, to nije u skladu s vašom dušom. Saznajte kako da čujete njen tihi šapat.

•    Ujedinićete svoj um i dušu - Transurfing će vam pomoći da ujedinite svoj um i dušu i shvatite da je nesreća proizvod duše i uma koji se ne poklapaju.

•    Naučićete da odbacite važnost, da se ne preznojavate i kad treba i kad ne treba - Ovo je jedan od najvažnijih temelja Transurfinga. Važnost je rezultat davanja prekomernog značaja nekome ili nečemu. Pored toga, unutrašnji ili lični značaj se dešava kada precenite sopstvene vrline ili nedostatke. Saznaćete na koji način se odbacuje suvišna važnost, smiruje dejstvo olujnih životnih vetrova, tzv. „suvišnih potencijala“ i na taj čuva zdravlje i energija.

•    Shvatićete da nije tačno da je sreća namenjena svakome – sem vama. Naučićete kako da transurfujete na talasima sreće. Oni vas mogu odvesti do mesta gde vas očekuju povoljne linije života. Jednom, kad pronađete jednu od ovih zlatnih vena i „posreći vam se“, po inerciji možete kliziti na slične talase sreće.


Dolaskom energija novog vremena, svest ljudi je počela da se menja. Moćna transformacija je započela. Možete da se pridružite ovom procesu transformacije već sad i da ga proživite svesno, radosno ulazeći u novi dan, znajući šta vas očekuje u bliskoj budućnosti!

Radionica ima i praktičan deo u kome će se raditi "Tehnika buđenja", vežbe za brzu promenu fokusa i pažnje i dr.

Nakon predavanja i praktičnog dela sledi kraća pauza pa završni deo u kome će na vaša pitanja Biljana Janković uživo odgovarati.

Nadamo se da ćete odlučiti da nam se pridružite da zakoračimo zajedno u svet u kome su naše mogućnosti ograničene samo našim namerama!

Komentari (0)

Preporučujemo