SZERGEJ LAZAREV - A lélek gyógyulása

1.200,00 RSD
Miért ez történik velem? Mi a teendő most? Miért jelenik meg a betegség? Hogyan ne sértődj meg? Hogyan válhatunk szerető és boldog emberré? Hogyan dolgozhatunk minden nap önmagukon?

Sz. Lazarev 2017-ben írt új könyve, "A lélek gyógyulása" segít megválaszolni ezeket és még sok más kérdést, miközben bemutatja, hogyan lehet megtalálni a kiutat a nehéz helyzetekből. Megtanítja, hogyan kell meglátni a betegség valódi okait és kiépíteni a helyes prioritási rendszert a jólét és a harmónia elérése érdekében. A könyv tartalmaz olvasói leveleket is olyanoktól, akik megosztják velünk számos súlyos betegség, a szülőkkel szembeni sértődöttség vagy az emberek fölötti folytonos ítélkezés leküzdéséről való tapasztalataikat. Ennek a tudásnak köszönhetően új lehetőségek nyílhatnak meg problémáink megoldására, és nagyobb változásokat indíthatunk el önmagunkban és az életünkben.

Szergej Lazarev az emberi fejlődés spirituális útjáról szóló 34 könyv, köztük a "Karmadiagnosztika", a "Jövő embere" és " A túlélés élménye" sorozatok szerzője. Könyveit a világ 16 nyelvére lefordították, és 15 millió fölötti példányszámban keltek el. A szerző egyedülálló, több mint 30 éves kutatása azt mutatja, hogy érzéseink befolyásolják egészségünket és sorsunkat, valamint utódaink egészségét és sorsát. A könyvekben megfogalmazott ajánlások betartásával emberek milliói javíthattak jellemükön, egészségükön és sorsukon. Segítségükkel nemcsak a saját problémáinkat tudjuk leküzdeni, hanem gyermekeinket és unokáinkat is támogathatjuk.

A könyvek több mint húszéves, a szerző egyedi és páratlan kutatási tapasztalatait foglalják össze. Ilyen formában először került sor a családi és az egyéni karma mechanizmusának, a lélek fiziológiájának részletes leírására. A szerző sok ezer meggyógyított páciens példáján mutatja be könyveiben, hogyan befolyásolja a szülők viselkedése és érzelmi állapota gyermekeik egészségét és sorsát. Kimutatja, hogy minden összefügg mindennel. Hozzásegít, hogy saját jellemünk és világnézetünk megváltoztatásával hogyan válhatunk boldog emberré, hogyan tehetjük jobbá sorsunkat, hogyan szabadulhatunk meg súlyos betegségeinktől.

Komentari (0)