6.380,00 RSD
Toskansko popodne. Magla koja se širi nad poljem raži. Vitki čempres koji zemlji daje malo hlada. Udobna kuća sa crvenim popločanim krovom. Kako se preciznije može oslikati sećanje na leto? Ni morska površina ni zeleni gaj ne daju taj osećaj leta koji zahvata posmatrača pri pogledu na ovaj pejzaž.

Zahvaljujući veštom osećaju svakog elementa kompozicije, izvedene sigurnim vertikalnim potezima, autor postiže potpuni osećaj sparnog blaženstva koje se prosulo u vazduhu. Blaženstva koje zahvata telo i um. 

Ravnoteža hladnih i toplih nijansi niti uzbuđuje čula niti ih hladi, već stvara to posebno stanje  koje vas inspiriše na pozitivan odnos prema sebi i svojim najmilijima, da odgurnete brige i vrevu u drugi plan.
Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)