Očekivanje gostiju (platno)

Šifra: 025S

13.000,00 RSD
Istočno gostoprimstvo počinje s nuđenjem hrane. U mrtvoj prirodi S.N. Lazareva "Očekivanje gostiju", kompozicija je neuobičajeno oformljena. Kao u krugu svetlosti, kao umetnici u areni, predmeti su zbijeni. Koncentrisani su i pripremljeni za goste. Njihove svetle, konveksne stranice privlače pažnju i izgleda kao da se razmeću. Tako će se, verovatno, svaka domaćica koja se trudi da ukaže čast i poštovanje prema gostima, pojaviti pred njima u svom bljesku i lepoti. Tako će gostoljubivi domaćini pokazati svoja najdragocenija blaga. Kao da autor želi da nam pokaže da čovek ima pravo da se ponosi svojom lepotom, svojim talentima, i da u tome nema ničeg sramotnog.

Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)