Plodnost

Šifra: 039S

7.080,00 RSD

ZA OTKRIVANJE KREATIVNOG TALENTA

U duhu slikara Končalovskog, delo „Plodnost” je odličan primer autorove sposobnosti da prenese razliku u nijansama, teksturama i materijalima. Na granici realizma i dekorativnosti, ova slika je vredna posebnog razmatranja. Čini se da u samoj mrtvoj prirodi nema ničeg neobičnog, ali gledalac nehotice obraća pažnju na ramove koji se nalaze u pozadini. Možda imaju smisla?

Slika otkriva stanje duha samog autora. Naziv "Plodnost" može se odnositi ne samo na voće i povrće, već i na plodnost kreativnog talenta. Potrebno je demonstrirati svoje talente, pokazivati ih svoj lepoti. A onda će ih drugi ceniti.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)