Vrtovi alfabije (platno)

Šifra: 054S

14.000,00 RSD

Slika S.N. Lazareva „Vrtovi alfabije” svojom kompozicijom i izborom palete boja uvodi nas u potpuno drugačiji svet, gde čak i priroda govori jezikom kontrasta. Vatreno-jarka boja stabla, obojena svetlošću zalazećeg sunca i nadolazećom sumračnom hladnoćom s planina, uranjaju posmatrača u stanje iščekivanja nečeg tajanstvenog i lepog.

Poput pejzaža Pola Sinjaka, gde umetnik krupnim potezima četkice prikazuje igru boje i teksture subjekta, u ovoj slici se oseća moć drveća i krhkost pejzaža u podnožju planine. Na to skreće pažnju suptilno nijansirana atmosfera koja vlada u slici. Nemoguće je proći pored nje jer u njoj postoji nešto privlačno. Kao da je u pitanju žeđ i očekivanje. Ova slika izaziva složen skup osećanja, ali je u njoj sve prekrasno i uravnoteženo.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)