7.080,00 RSD

U svim kulturama postoji različit odnos prema simboličnom predstavljanju mrtve prirode. Najpoznatiji holandski i flamanski majstori su kodirali čitave priče u svojim platnima, dodeljujući prostim predmetima neka obeležja i tajne znakove.

Na platnu majstora se nalaze posude, spremišta životvorne vlage, sočni plodovi - izvor hranljive sile, hrana – simbol ponude da drugog ugostimo. Svi pokloni koje autor nudi su od samog srca. Njihovi gusti oblici su puni, crvenkasto-ljubičasti, nijanse privlače pogled. Slika otvara naša srca ka ljubavi, odgovara toplim zagrljajem i prijateljskom angažovanošću. Umetnička melodija, suptilno odsvirana od strane autora, otkriće bogat unutrašnji svet svakome ko postane vlasnik ovog remek-dela.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)