Podvodni vulkan (platno)

Šifra: 067S

14.000,00 RSD

Beskrajna mračna tišina okeana proteže se u daljinu. U tom prostoru bezbrižno lebde živi organizmi. Ali ta tišina prestaje u trenutku kada se negde u dubini okeana rasplamsa vatra i iz nedra zemlje počinje da izbija lava probuđenog vulkana. Njegovi pulsirajući ognjeni bljeskovi obasjavaju mračne dubine okeana, kao što strast ljudskog srca narušava mir duše, postavljajući jedno naspram drugog osećanja i razum - večne suparnike. 

Umetnička sredstva kojima autor postiže najveći efekat na svom delu su udarci četkice po platnu, asimetrična kompozicija i uravnotežena paleta boja. Koristeći bogatu paletu boja, autor pruža posmatraču mogućnost da oseti vibraciju crvene, koja simbolizuje vatru, strast, jake emocije, kao i umirujuće raspoloženje plavo-zelene koja donosi nijanse spokojstva i mira. Površina platna vibrira, čineći da skoro fizički osetimo ove energetske tokove. 


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)