Boje kaleidoskopa

Šifra: 074S

7.080,00 RSD

Kao što se u dečjem kaleidoskopu smenjuju figure, menjaju oblik i boju, tako se i naše emocije neprestano modifikuju. U skladu s konceptom autora, čovekova osećanja se mogu zamisliti u obliku krugova različitih veličina, boja, blizine posmatrača. Uslovnim jezikom psihoanalize - ova slika se može dešifrovati kao cilj, zadatak i predmet namenjen postojanoj psihoanalizi. Svaka nijansa, svaki element slike ilustruje naš unutrašnji svet, dubinske odnose između različitih emocionalnih iskustava. 

Krugovi u pozadini čine opšti fon, opšti skup čovekovih emocija, sećanja. Jasno uovičeni krugovi, zasićeni i jarki na prednjem planu aktivni su i odražavaju sadašnja osećanja. Zajedno sačinjavaju mentalno sećanje. 

Dubok filozofski smisao, skriven u ovom platnu, svaki čovek treba samostalno da spozna, jer je slika veoma podesna za rad na sebi i duhovnu koncentraciju.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)