1644733925Morski povetarac.jpg
Novo

Morski povetarac (platno)

Šifra: 080Pnew

13.000,00 RSD

Lagani povetarac, šum talasa i topli vazduh lako uvlače posmatrača u svet slika i osećanja. Bogata paleta najfinijih nijansi jarkoplave, nebeskoplave i prozračne boje glatko se prelivaju jedna u drugu stvarajući neopisiv osećaj lakoće, koji nastaje posmatranjem beskrajnog mora koje nestaje iza horizonta. Veruje se da ova kombinacija boja izuzetno smirujuće deluje na čoveka.

Slika mora, neba i vetra simbolizuje pokret. Svaki od ovih elemenata je uvek u pokretu. More ne besni, već mirno, pomoću  podvodnih struja kotrlja talase po obali i sve spira. To nije huk vetra, već mek povetarac koji donosi toplinu i olakšanje. Umirujuće azurno nebo u koje želite da gledate u nedogled. "Morski povetarac" je slika koja će vam pomoći da se opustite, osetite da nema potrebe za žurbom, već da samo treba da zaronite u posmatranje sopstvenog unutrašnjeg sveta i pronađete unutrašnju ravnotežu.

 

Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)