Nove knjige S.N. Lazareva i nova grupna praksa "Ljubav prema sebi" (31.10.2020.) - 11.10.2020

Dragi čitaoci, ove godine izostaje naš najlepši praznik, Sajam knjiga, ali ipak ne izostaju nove knjige koje željno očekujete, kao i nova grupna praksa S.N. Lazareva!


Pripremili smo dve nove knjige S.N. Lazareva, koje je autor napisao ove godine: Lek za sve bolesti i Prevazilaženje gordosti. 

 

Sergej Lazarev: Lek za sve bolestiS.N. Lazarev: Prevazilaženje gordosti

 

Pored knjiga, posle tri meseca pauze, 31. oktobra će biti organizovana i nova grupna praksa S.N. Lazareva - "Ljubav prema sebi".

Pre prenosa prakse, emitovaćemo odgovore S.N. Lazareva, na pitanja koja ste mu postavili, i to prvi deo od ukupno pet, a svaki će se emitovati u okviru narednih praksa. Obratite pažnju na satnicu događaja: prenos same prakse počinjaće, kao i uvek u 10:00, ali će pre toga biti prikazani odgovori autora.

Napomena: Praksa će se u istom terminu organizovati i za čitaoce iz Slovenije, koji će je pratiti na svom jeziku. Ulaznice za praksu na slovenačkom jeziku možete nabaviti preko distributera za Sloveniju: Zdravko Zelenik: tel./Viber: +386 70 263 849 • http://lazarev.si •  snlazarev.slovenija@gmail.com • https://www.facebook.com/snlazarevslovenija


 

Uz sve ovo, vrlo brzo će početi s radom naš novi sajt, a sa sajtom vas očekuju i sve knjige, DVD i CD izdanja S.N. Lazareva u elektronskom formatu. Nekome će više prijati osećaj prave, štampane knjige i mirisa hartije, a neko će radije iskoristiti prednosti elektronskog formata, kako knjiga (pdf, epub i online čitanje na sajtu), tako i mp4 (video-snimci predavanja) i mp3 fajlova (muzike S.N. Lazareva). Nekim čitaocima će ovo predstavljati dragocenu uštedu kad je reč o poštanskim troškovima za inostranstvo.

Isporuka novih knjiga koje su naručene preko sajta započeće za par dana, kao i u "Maslini". Nove knjige za sada neće biti dostupne u knjižarskim lancima "Vulkan" i "Laguna" (za bliže objašnjenje, pogledati predavanje autora "Rad na sebi").

Čitaoci iz regiona treba da budu strpljivi, jer u ovoj epidemiološkoj situaciji potrebno je vreme da knjige stignu do distributera.

 

Želimo vam puno zdravlja, sreće i bogatu predstojeću jesen u radu na sebi!

Ostale novosti...
 
 
  •  
  •