Nova izdanja S.N. Lazareva i premijera filma "Rad na sebi" - 30.03.2017





Dragi čitaoci!

Stiglo nam je proleće, a s njim i nova izdanja S.N. Lazareva! Iako je prvobitno bilo najavljeno da će u maju mesecu izaći dve knjige i niz DVD izdanja, odlučili smo da projekat podelimo i da ne čekamo maj! Takođe, S.N. Lazarev je nedavno osetio potrebu da snimi i jedno vanredno obraćanje čitaocima, tako da je nova informacija bila urgentna. Taj film, odnosno predavanje "Rad na sebi", premijerno će biti prikazan 6. aprila u 17 h u "Domu Omladine".

U okviru "Festivala zdravlja", tokom dva dana manifestacije, 5. i 6. aprila od 10:00 do 20:00 u "Domu omladine", na štandu naše izdavačke kuće očekuju vas nova (i dosadašnja) izdanja S.N. Lazareva.
Kao i popusti!

U Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori nova izdanja će biti dostupna nakon 10. aprila.
U "Maslini" - od 6. aprila.


Premijera filma "Rad na sebi": 6. april u 17:00 časova (velika bioskopska sala "Doma Omladine") Pozivamo vas da dođete u što većem broju. Ulaz je slobodan.


Dakle, pred nama su: jedna nova, sjajna knjiga, dva predavanja i, po prvi put - i jedna audio-knjiga! Umesto da listate hartiju i nosite knjigu sa sobom, sada omiljenog autora možete da slušate i zatvorenih očiju, u šetnji, na putovanju, pred spavanje. Ova avantura kroz "Dijagnostiku karme" traje čak 8 sati! Nadamo se da će sve što smo pripremili ogrejati vašu dušu i doneti vam radost.

Knjiga iz edicije "Čovek budućnosti" - Vaspitavanje roditelja - Odgovori na pitanja

DVD izdanja: 1. "Rad na sebi"  2. "Oblici gordosti - 1."
Audio-knjiga: Dijagnostika karme: "Sistem samoregulacije polja", knjiga 1.



Najtoplije vas pozdravljamo uz završne reči S.N. Lazareva iz njegove nove knjige "Vaspitavanje roditelja":

"Pojaviće se nova svetlost i novi svet. Kao i nova svest. Ljudi će biti mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi. U onoj meri, koliko nam je duša otvorena za ljubav i veru, toliko će lakše i bezbolnije nastati nov način razmišljanja. Ne sumnjam u to da će se pojaviti ljubav i vera. Preostaje nam da tome težimo i da se nadamo".