Premijera filma "Odgovori S.N.Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana", promocija nove knjige "Ozdravljenje duše" i predavanje: 17.06.2017. - 09.06.2017

Dragi prijatelji,

Pozivamo vas na jedan lep i raznovrstan događaj, koji će  „Aruna“ upriličiti 17. juna 2017. godine. Održaće se u Opštini Stari grad, Makedonska 42 (Lokacija) s početkom u 13:30 časova. Ulaz je besplatan.

1. Premijera video-obraćanja S.N. Lazareva Odgovori na pitanja čitalaca s Balkana (maj 2017.) u kome je autor po prvi put odgovorio na mnogobrojna vrlo zanimljiva, poučna i inspirativna pitanja koja su mu postavili čitaoci iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije i Crne Gore.


2. Promocija nove knjige S.N. Lazareva OZDRAVLJENJE DUŠE, DVD predavanja Spasenje dolazi iz Rusije? kao i premijernog filma na DVD "Odgovori S.N. Lazareva na pitanja čitalaca s Balkana".

3. Predavanje Dragana Lončara na temu „Naš prvi susret sa sistemom S.N. Lazareva i (čudesne) promene koje su nastupile“. Predavanje je koncipirano u formi razmene iskustava čitalaca, i u njemu mogu da učestvuju svi oni koji osete za tim potrebu, odnosno da s drugima podele svoju ličnu priču, kao i da postave pitanje predavaču. Dragana Lončara ne treba posebno predstavljati, on je jedan od najboljih poznavalaca učenja S.N. Lazareva, kao i jedan od prevodilaca njegovih knjiga.



Pozivamo vas da se okupimo u što većem broju!

Napomena: Sva izdanja Lazareva, uključujući i nova izdanja, tog dana će se čitaocima ponuditi s popustom od 10%.
Popust od 10% za porudžbine nova tri izdanja biće aktuelan na sajtu "Aruna" do 27.06.2017. godine.

Nova izdanja će u Hrvatsku i Sloveniju će pristići oko 22. juna 2017. godine.