Opis nove grupne onlajn prakse S.N. Lazareva "Pročišćenje potomstva" - 16.2.2020. - 04.02.2020

Nova grupna onlajn praksa S.N. Lazareva "Pročišćenje potomstva" - 16.2.2020.

 

Naša osećanja, kao i reakcije na svet oko nas, oblikuju našu sudbinu i sudbinu našeg sadašnjeg i budućeg potomstva. Na suptilnom planu, svi smo jedno. Naša deca zavise od nas, i mi zavisimo od dece. Harmonizujući sebe i svoju sudbinu, pomažemo svojoj deci. Što su potomci zdraviji, zdraviji smo i mi. 

U životu se dešava da bivamo suočeni sa nizom prepreka i problema, kao i da osećamo da ne možemo da se pomerimo s mesta u radu na sebi ili u dostizanju određenih ciljeva. To se često dešava zato jer nismo opterećeni samo mi, već i naši potomci. Pritom, nebitno je ni da li uopšte imamo decu. Stanje naših potomaka i cele naše porodice u ogromnoj meri utiče na nas. 

Praksa "Pročišćenja potomaka" je usmerena na to da uspešno prolazimo kroz traumatične situacije i da sačuvamo ljubav. Takođe, da prevaziđemo osuđivanje drugih ljudi, uvredljivost, osećaj nepravde i neostvarenih ideala. Ova praksa nam pomaže u tome da energiju nezadovoljstva preobrazimo u energiju stvaranja i razvoja, da se ispunimo blagotvornom i harmoničnom energijom. 

U toku prakse pružiće vam se prilika da preispitate i da sa novim osećajima prođete kroz različite situacije iz prošlosti, što će vam pomoći da promenite sopstvenu kao i budućnost svoje dece.

S.N. Lazarev praksu izvodi zajedno sa svim učesnicima. Zajednički grupni rad stvara moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što omogućava postizanje najboljih rezultata. Istovremeno, redovno učešće u ovakvim praksama pomoći će učesnicima da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje i ispune se životnom energijom.
 
Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom narednih deset dana.
 
Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!
 
Pridružite nam se 16. februara u 9:00! Broj ulaznica je ograničen!

 

Ulaznica za praksu S.N. Lazareva