Dostava i plaćanje

Opcije plaćanja i dostave knjiga:


Porudžbinu možete platiti koristeći Vašu VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu. Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već se vrši konverzija u vašu lokalnu valutu. 


Izjava o konverziji 


Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju. 

Plaćanje pouzećem (dostupno na teritoriji Srbije): 


Porudžbine uz plaćanje pouzećem se šalju kurirskom službom Post Express i plaćaju u gotovini, prilikom uručenja. Na ukupan iznos porudžbine se dodaju poštanski troškovi (prema cenovniku kurirske službe), kao i provizija pošte za uplatu sredstava na račun primaoca. Sve pošiljke šaljemo s naznakom dostave do 19 h, cena pošiljki do 500 gr je 350.00 din., pošiljke od 500 do 2000 - 420.00 din., od 2 do 5 kg - 550 din, od 5 do 10- 710.00). Iznos poštanskih troškova možete videti kad izaberete artikle i kliknete na "Korpa". Opcija pouzećem je skuplja, zbog transfera novca, dok neznatno štedite na poštanskim troškovima prethodnom uplatom na račun.
Plaćanje unapred - uplata na račun (dostupno na teritoriji Srbije): 


Uplatom na račun (iznos porudžbine + poštanski troškovi), štedite na poštanskim troškovima. Porudžbinu šaljemo kurirskom službom Post Express. Prilikom porudžbine, odabirom načina plaćanja „Uplatnica“, dobićete instrukcije za uplatu i primer popunjene uplatnice koja će vam stići na email. Nakon uplate, porudžbinu ćemo realizovati u roku od 2 dana. Proces možete ubrzati tako što ćete nam poslati potvrdu o uplati poslati koristeći formular u mejlu koji ste dobili od nas (klikom na baner "Potvrđujem uplatu")

Dostava u inostranstvo (ukinuto slanje štampanih knjiga u inostranstvo)


Od 14. 12. 2021. ukinuto je slanje štampanih knjiga u inostranstvo. Molimo vas da prilikom kupovine proverite da li je knjiga dostupna u elektronskoj verziji (pdf i epub), što je slučaj ako su u pitanju knjige S.N. Lazareva i Vadima Zelanda. Time ćete bitno uštedeti na poštanskim troškovima i pojednostaviti proces kupovine. Spisak regionalnih distributera preko koji možete da naručite naša štampana izdanja nalazi se na OVOJ stranici našeg sajta.

Vaša odgovornost prilikom porudžbine, napomena, otkazivanje/vraćanje porudžbine, problemi s poštom

Molimo Vas da pre nego što izvršite porudžbinu pouzećem, budete sigurni da ćete pošiljku odgovorno i preuzeti, jer ukoliko to ne učinite, pošiljka će nam se vratiti uz plaćanje dvostrukih poštanskih troškova. Kupci koji ne preuzmu porudžbine pouzećem trajno gube mogućnost naručivanja (mogu kupovati isključivo tako što će porudžbinu uplatiti unapred).

Molba:

Ukoliko se predomislite, želite da odgodite porudžbinu ili je poništite - molimo da nam javite na vreme - pre nego što smo je poslali i izložili se nepotrebnim troškovima, pakovanjima, štampanju formulara i dr. 

Molimo vas da prilikom registracije na sajtu odgovorno popunite sva predviđena polja (adresa, broj stana, sprata i sl.), telefonski broj  i email adresu (na koju dobijate kupljene ulaznice i druge artikle u elektronskom formatu). Takođe vas molimo da upisujete tačan naziv svog mesta i poštanski broj, ma koliko mesto u kome živite bilo malo i pripadalo nekoj Opštini, jer slanje pošiljki vršimo preko aplikacije Pošte Srbije, koja u svojoj bazi poseduje spisak svih mesta u Srbiji.

Na stranici porudžbine imate mogućnost da unesete napomenu. Molimo vas da tu napišete sve informacije koje mogu biti od pomoći kurirskoj službi da pronađe tačnu adresu i uspešno izvrši dostavu. Upišite u polje napomene sve što može biti od značaja (broj stana, sprat, naziv firme, neke specifičnosti u kraju, natpis na interfonu, vratima i dr.). Imajte na umu da mi nismo poštanska služba, već izdavačka kuća i da vašu porudžbinu od nas preuzima potpuno druga služba, pa je zato od velike važnosti da svi podaci budu ispravni upisani, da se pošiljka ne bi vratila. Takođe, ispunjenje nekih specijalnih zahteva, poput "Želim da mi se dostava izvrši između 13 i 14 h), nije u našoj nadležnosti. Opcija dostave Post Express kurirske službe je do 19 h. Mi ćemo svakako vaš zahtev proslediti, upisati u napomenu na adresnici, ali da li će on biti ispunjen - to ni najmanje ne zavisi od nas, već od unutrašnje organizacije kurirske službe Post Express.

© 2023 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D