Autorske meditacije S.N. Lazareva i praksa Pročišćenje potomstva - 27.7 - 27.8.2024. (30 dana)

Datum održavanja: 27.7.2024.

Vreme početka: 21:00

Trajanje: 30 dana

Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica

Dostupnost: do 27.8.2024.


Ulaznice u prodaji do 11.8.2024. - 19:00

✔ Načini kupovine ulaznica:  
• svim platnim karticama (bez provizije)
• uplatom na dinarski račin putem opšte uplatnice
• Pay Pal
• IPS QR kod
• za korisnike banke "Intesa"  - plaćanje do 4 rate, za kupovine u vrednosti od 5.000 dinara i više.

UPUTSTVO ZA KUPOVINU ULAZNICA
Molimo vas da ako vam ulaznica ne stigne u inbox - obavezno proverite "Spam", "Promocije", Društveno"
* Važno * Materijal možete pratiti u bilo koje doba dana/noći. 


Leto je idealno vreme da se oslobodite nepotrebnih briga, napunite novom energijom i u potpunosti osetite lepotu sveta. Kada vam brige ne dozvoljavaju da se opustite, meditacije S.N. Lazareva mogu vam pomoći da povratite unutrašnju ravnotežu. One pružaju više od običnog opuštanja; pokrivaju različite aspekte života kao što su bezuslovna ljubav, zdravlje, samorealizacija, porodični odnosi i opraštanje, omogućavajući vam da radite na sebi i razvijate se u različitim oblastima.

Autorske meditacije S.N. Lazareva pomažu u radu na sebi i usmeravaju vas ka pozitivnim osećanjima. Svakodnevno praktikovanje meditacija koje pokrivaju različite teme pruža mir, ispunjava energijom i jača samopouzdanje.

Meditacije u trajanju od 5 minuta do sat vremena postaće vaši nezamenjivi pomoćnici u svakodnevnom radu na sebi. Pomoći će vam da brzo postignete ravnotežu, prilagodite se prihvatanju bilo koje situacije, zaboravite na trenutne probleme, osetite lakoću, mir i spokoj i vratite se svojim obavezama u novom, harmoničnom stanju.

Dovoljno je zatvoriti oči i uroniti u laganu, prijatnu melodiju, prateći glas S.N. Lazareva koji vas pažljivo uvodi u dubine vaših osećanja. Um se smiruje, disanje se izjednačava i počinjete da u svakom problemu vidite dragocenu priliku, stičući nove snage za suočavanje sa bilo kojim zadatkom koji vam život postavi.

Meditacije će vam omogućiti da za samo nekoliko minuta osetite lakoću i radost u bilo kom trenutku. Možete izabrati meditaciju prema svom raspoloženju, na aktuelnu temu i praktikovati je gde i kada vam odgovara.

Uronite u svet zvukova koji pružaju mir i spokoj, pratite glas Sergeja Nikolajeviča, koji pomaže da se umiri um i otvore osećanja. Pronađite meditaciju koja najviše odgovara baš vama!


Sadržaj, dinamika emitovanja materijala, grupni rad i mentorska podrška:

  • Od 27. jula do 5. avgusta 2024. (10 dana), svakodnevno u 21:00, objavljujemo 2-3 meditacije i zajednički radimo na sebi. Ukupno, ceo program sadrži oko 30 meditacija u različitom trajanju (prosečno trajanje je 10 minuta, iako ima i onih koje traju 40 minuta).
  • 11.8.2024. (nedelja) u 21:00 emitujemo praksu "Pročišćenje potomstva" (70 minuta). Detalji o praksi dostupni su u daljem tekstu.
  • Grupni rad se odvija u Viber grupi uz podršku mentora tokom prvih 10 dana i nakon emitovanja prakse (5 dana). Nakon toga, grupa ostaje otvorena za međusobnu razmenu iskustava među učesnicima do kraja.

Mesto održavanja: sajt organizatora (pristupni link učesnici dobijaju na email. Razmena iskustava učesnika: Viber zajednica za koju će učesnici dobiti pristupni link)
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Cena: 8800 din. (75 eur)
Pristup materijalu: 30 dana, tj. do 27.8.2024. - 23:59. Nije dozvoljeno preuzimanje materijala.​

Učešće je moguće iz bilo kog dela sveta, a pristup s bilo kog uređaja: telefona, tableta, laptopa, računara itd.

Autorske meditacije S.N. Lazareva kao alat za svakodnevni duhovni rast i samospoznaju


Redovno praktikovanje meditacija pomoći će vam da svaki svoj dan ispunite ljubavlju i harmonijom.

✅ Pomažu u svakodnevnom radu na sebi
✅ Pomažu u održavanju unutrašnje harmonije tokom dana
✅ Mogu se prilagoditi različitim stanjima i situacijama
✅ Pomažu vam da ujutru započnete dan i završite ga u miru i harmoniji.

One će vam pomoći:

• da se oslobodite svakodnevnih problema i briga;
• prevaziđete negativna osećanja i misli;
• da se oslobodite nemira;
• osetite opuštenost i spokoj;
• podesite se na pozitivnu energiju;
• steknete samopouzdanje!

Izborom S.N. Lazareva za vašeg vodiča kroz meditaciju birate put ka dubljoj ljubavi prema sebi i svetu oko vas.


Praksa S.N. Lazareva: Pročišćenje potomstva

U najdubljim slojevima naše duše, mi i naši potomci smo jedno. Što se u našoj duši odvijaju dublje i sveobuhvatnije promene, većem broju potomstva ćemo moći da pomognemo. (S.N. Lazarev)

U toku prakse pružiće vam se prilika da preispitate i da sa novim osećajima prođete kroz različite situacije iz prošlosti, što će vam pomoći da promenite sopstvenu kao i budućnost svoje dece.

KOJE PROBLEME REŠAVA PRAKSA?

-  Ako ste zabrinuti za budućnost svoje dece
- Ako postoje nerešeni konflikti s roditeljima
- Ako vas razjeda osećaj krivice i nepravde
- Ako ste u dubini duše jako povređeni
- Ako ne možete da otpustite prošlost
- Ako stojite u mestu i ne možete da se pokrenete s „mrtve tačke“
- Ako imate neka ubeđenja koja vas sputavaju i sprečavaju da živite svoj život
- Ako postoje neke nesreće koje prate vaš rodoslov

Naša osećanja, kao i reakcije na svet oko nas, oblikuju našu sudbinu i sudbinu našeg sadašnjeg i budućeg potomstva. Na suptilnom planu, svi smo jedno. Naša deca zavise od nas, i mi zavisimo od dece. Harmonizujući sebe i svoju sudbinu, pomažemo svojoj deci. Što su potomci zdraviji, zdraviji smo i mi. 

U životu se dešava da bivamo suočeni sa nizom prepreka i problema, kao i da osećamo da ne možemo da se pomerimo s mesta u radu na sebi ili u dostizanju određenih ciljeva. To se često dešava zato jer nismo opterećeni samo mi, već i naši potomci. Pritom, nebitno je ni da li uopšte imamo decu. Stanje naših potomaka i cele naše porodice u ogromnoj meri utiče na nas. 

Praksa "Pročišćenja potomaka" je usmerena na to da uspešno prolazimo kroz traumatične situacije i da sačuvamo ljubav. Takođe, da prevaziđemo osuđivanje drugih ljudi, uvredljivost, osećaj nepravde i neostvarenih ideala. Ova praksa nam pomaže u tome da energiju nezadovoljstva preobrazimo u energiju stvaranja i razvoja, da se ispunimo blagotvornom i harmoničnom energijom. 


Kupovina ulaznica preko regionalnih distributera u lokalnim valutama:


Hrvatska, Slovenija i dr. zemlje EU (transfer na račun u HR):
lazarev.croatia@gmail.com
Tel./Viber: +385 98629869
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

BiH
oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih

Makedonija
lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija


8.800,00 RSD
Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.