S.N. Lazarev: 40 pitanja o duši, sudbini i zdravlju - e-knjiga

Šifra: A190954

1.200,00 RSD
Prelistajte knjigu

„Ljubav u duši je osećaj prisustva Boga. Ljubav u duši je unutrašnje prihvatanje onoga što se dogodilo i onoga što se događa. To je sloboda, nezavisnost od svesti i budućnosti. Ljubav u duši je velikodušnost, neuvredljivost, pomirljivost, humor i nevezanost, razumevanje drugih i briga o njima – kao i briga o samom sebi“.   

 „Zahvalnost je oblik ljubavi. Što se češće zahvaljujemo, u našoj duši se češće rasplamsava ljubav
“.

 40 pitanja o duši, sudbini i zdravlju je prva knjiga iz dugo očekivane nove edicije odgovora S.N. Lazareva na pitanja čitalaca. Njegovi odgovori na konkretna pitanja su sistematski, omogućavaju da čitalac spozna koren svojih problema i dublje shvati kako treba da radi na sebi.

S.N. Lazarev konstantno dobija pisma u kojima mu ljudi pišu o svom životu, svojim problemima i postavljaju pitanja koja ih zabrinjavaju. Njegova prepiska sa čitaocima, audio-snimci telefonskih konsultacija, čine ogromnu arhivu vrednih informacija.

Karakteristika ove informacije je u njenoj praktičnoj usmerenosti, kao i detaljnoj analizi stvarnih životnih situacija, što ljudima pruža priliku da bolje razumeju svoje probleme i pronađu put za njihovo rešenje. Ponekad jedna rečenica, koja nam privuče pažnju u knjizi ili koju čujemo na seminaru, može da postane karika koju dugo nismo mogli da pronađemo da bismo shvatili koji problem nas muči. Upravo takvom informacijom obiluje ova knjiga.


Komentari (0)

Preporučujemo

https://www.aruna.rs/1678018548Komplet od 12 novih knjiga SN Lazareva.jpg
-10%

Komplet od 12 novih knjiga S.N. Lazareva (2017-2022) - e-knjige

13.100,00 RSD 11.790,00 RSD