Seminar S.N. Lazareva: Porodična karma

Šifra: 25042021

 • Autor: S.N. Lazarev
 • Serija: Predavanja i seminari S.N. Lazareva
 • Izdavač: Aruna
 • Format: Ulaznica-pristupni link
 • Datum održavanja: 25.04.2021.
 • Vreme početka: 20:00
 • Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica
 • Dostupnost: Nakon održanog prenosa na stranici će biti postavljen link za preuzimanje kompletnog materijala
 • Trajanje: 157 min.
1.750,00 RSD


Uputstvo za porudžbine

Online seminar S.N. Lazareva "Porodična karma", u trajanju od dva sata i četrdeset minuta, održan je u martu 2020. godine. Sastoji se iz predavanja S.N. Lazareva, njegovog interaktivnog odgovora na pitanja koja su postavljali učesnici iz Rusije i segmenta predviđenog za rad na sebi u trajanju od 30 minuta.


Program i satnica:

25. april 2021.

 • 19:45 - 20:00 - uvodna muzička najava, priprema za seminar (15 min.)
 • 20:00 - 21:20 - seminar
 • 21:20- 21:50 - rad na sebi
 • 21:50 - 22:52 - nastavak seminara

Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Preuzimanje materijala: Link za preuzimanje materijala će biti objavljen na stranici događaja nakon završenog prenosa i biće dostupan 7 dana.

Važna napomena:

Nakon kupovine karticama, Pay Pal ili nakon poslate potvrde o dinarskoj uplati (preko formulara u mejlu), ulaznicu odmah dobijate na mejl. Ukoliko je ne dobijete u roku od par minuta, molimo vas da obavezno proverite "Spam".


OPIS SEMINARA

Da li znate koje programe loze nosite u sebi? Zašto se neki problemi i teške životne situacije ponavljaju iz generacije u generaciju? Zašto se pojavljuju neke nasledne bolesti? Znate li kako možete da utičete na karmu svoje loze? Kako da joj promenite negativne tendencije i osnažite je?

Ako vas interesuje ova tema, želite da naučite kako da utvrdite programe svoje loze i shvatite kako s njima treba raditi, onda je ovaj online seminar za vas!

Svako od nas je jedna karika u lancu pokolenja. Karma loze utiče na nas, bez obzira hteli mi to ili ne. Jedino što možemo da učinimo je da postanemo odgovorni za svoj život i započnemo sami da menjamo negativne tendencije programa loze.

Nasledne bolesti, nesrećna sudbina, uporni neuspesi na emotivnom planu i društvenim odnosima  - znaci su da je opterećena karma predaka. Da li možemo da je pročistimo? Kako da to učinimo? Kako da pomognemo sebi i svojoj deci?

Svakom čoveku se pruža prilika da prevaziđe negativne scenarije svoje loze i reši zadatak koji prethodno pokolenje nije uspelo. Naravno, to uopšte nije lako, ali imajte na umu da je „svakome dato onoliko koliko može da izdrži“.

Neke od teme seminara:

 • Šta je porodična karma i kako se ona manifestuje?
 • Da li su u formiranju karme loze žena i muškarac podjednako odgovorni?
 • Kako da shvatimo da  li su određeni životni problemi posledica porodičnog karmičkog programa?
 • Koje su metode pročišćenja porodične karme?
 • Kako možemo pomoći sebi i svojoj deci?
 • Šta je snaga rodoslova? Kako pojačati energiju svoje loze?
 • Koliko je bitno da poznajemo svoj rodoslov?
 • Da li pojedinac može da promeni negativni program svoje loze?
 • Kako se pravilno moliti za rođake da ne bismo naškodili sebi?
 • Šta da učinimo ako bliski rođaci ne žele da rade na sebi?
 • Da li treba sklapati brak sa čovekom čija je karma opterećena?
 • Kako promena veroispovesti utiče na čovekovu karmu?
 • Da li preminuli rođaci mogu da utiču na nas?
 • Šta je „venac bezbračnosti“?Uplate preko regionalnih distributera u lokalnim valutama:


Gotovinske uplate u Beogradu:

Studentski trg (kod Etnografskog muzeja) - uz prethodnu telefonsku najavu na: +381 64 444 61 88


Distribucija Hrvatska (Vinkovci)
lazarev.croatia@gmail.com
Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

Distribucija BiH (Sarajevo)
oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Distribucija Crna Gora (Nikšić)
lazarev.montenegro@gmail.com
Tel./Viber:+382 69 637 379
https://www.facebook.com/DijagnostikaKarmeLazarev/

Distribucija Makedonija (Ohrid)
lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

Distribucija Slovenija (Ljubljana)
snlazarev.slovenija@gmail.com
GSM/Viber: +386 070 263 849
https://www.facebook.com/snlazarevslovenija/

Komentari (0)

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:

devices

Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

VAŽNO: Ulaznica može biti otvorena na samo jednom uređaju/browseru!

Ukoliko ulaznicu otvorite na različitim uređajima/browserima biće vam blokiran pristup seminaru, a ponovo ćete moći da nastavite s praćenjem tek kada na paralelnim uređajima/browserima zatvorite stranicu i ona bude otvorena samo na jednom. Dopušteno je da naizmenično pratite prenos, npr. preko mobilnog telefona, pa zatim laptopa, ali pre nego što ulaznicu otvorite na novom uređaju, budite sigurni da ste stranicu zatvorili na prethodnom uređaju/browseru.

Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon uplate. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prozor stor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.

Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045

Preporučujemo

https://www.aruna.rs/1677970936Dijagnostika karme SN Lazarev - komplet 9 knjiga.jpg
-10%

Dijagnostika karme - komplet od 9 knjiga

10.800,00 RSD 9.720,00 RSD
Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.