Seminar S.N. Lazareva: Najvažniji koraci u radu na sebi

Šifra: 04092021

  • Autor: S.N. Lazarev
  • Format: Ulaznica-pristupni link
  • Datum održavanja: 04.09.2021.
  • Vreme početka: 20:00
  • Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica
  • Dostupnost: Gledanje na sajtu 20 dana + download materijala
  • Trajanje: 02:35
3.550,00 RSD


Pozivamo vas na još jedno okupljanje 4. septembra, na rođendan S.N. Lazareva!

U pitanju je jedinstven i prvi seminar iz 2017. godine u trajanju od dva i po sata, kroz koji S.N. Lazarev predvodi "rad na sebi" za sve učesnike u gotovo istom formatu kao što se to događalo tokom njegovih ličnih konsultacija.

Seminar u ovom formatu svakome pruža priliku da realno poboljša svoje unutrašnje stanje i pronađe način da prevaziđe najteže situacije. Rad na sebi se odvija etapnim prolaskom kroz nekoliko nivoa.

Takođe na seminaru, Sergej Nikolajevič odgovara na najčešća pitanja čitalaca na ovu temu:


- Šta je rad na sebi?
- Da li molitva, meditacija ili neka druga praksa mogu u tome pomoći?
- Da li je važno mesto na kome se čovek moli?
- Kada očekivati rezultate rada na sebi?
- Kako čovek može da zna kreće li se u dobrom smeru?
- Da li je moguće promeniti karmu svog roda?
- Kako oprostiti sebi?

S.N. Lazarev obznanjuje početak nove etape u svom radu, koja će se sastojati u pomoći velikom krugu čitalaca da izvrše tranziciju u potpuno novo stanje koje postaje neophodan uslov za opstanak u bliskoj budućnosti. Pitanja vezana za stvarnu promenu čoveka, za ispravan rad na sebi pritom imaju prvostepenu važnost.

Osvetljena su najbitnija pitanja koja nam pomažu da načinimo korake u radu na sebi. Npr. kako da utvrdimo da li nam se u duši dešavaju promene, budući da ne znamo ništa o svojim osećanjima, skrivenim u dubini duše. Ili zašto čovek ne može sebi da oprosti, kao i da li jedna osoba može da promeni karmu roda. Kako i kada se moliti, šta je suština molitve. Zašto post i nevezanost ne rešavaju najdublje čovekove probleme? Zašto se nakon čitanja knjiga kao i uoči i posle seminara S.N. Lazareva dešava „čistka“? Šta će se dogoditi u bliskoj budućnosti, šta to počinje 2020. godine?


Uplate preko regionalnih distributera u lokalnim valutama:


Gotovinske uplate u Beogradu:

Studentski trg (kod Etnografskog muzeja) - uz prethodnu telefonsku najavu na: +381 64 444 61 88


Distribucija Hrvatska (Vinkovci)
lazarev.croatia@gmail.com
Telefon: +385 98 629 869 • Viber: +385 95 8960222
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

Distribucija BiH (Sarajevo)
oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih/

Distribucija Crna Gora (Nikšić)
lazarev.montenegro@gmail.com
Tel./Viber:+382 69 637 379
https://www.facebook.com/DijagnostikaKarmeLazarev/

Distribucija Makedonija (Ohrid)
lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

Distribucija Slovenija (Ljubljana)
snlazarev.slovenija@gmail.com
GSM/Viber: +386 070 263 849
https://www.facebook.com/snlazarevslovenija/

Komentari (0)

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:

devices

Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

VAŽNO: Ulaznica može biti otvorena na samo jednom uređaju/browseru!

Ukoliko ulaznicu otvorite na različitim uređajima/browserima biće vam blokiran pristup seminaru, a ponovo ćete moći da nastavite s praćenjem tek kada na paralelnim uređajima/browserima zatvorite stranicu i ona bude otvorena samo na jednom. Dopušteno je da naizmenično pratite prenos, npr. preko mobilnog telefona, pa zatim laptopa, ali pre nego što ulaznicu otvorite na novom uređaju, budite sigurni da ste stranicu zatvorili na prethodnom uređaju/browseru.

Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon uplate. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prozor stor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.

Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045

Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.