Dubine duše (platno)

Šifra: 01S

12.000,00 RSD
Savremena nauka psihoanalize je važna komponenta u životu ljudi koji žele da upoznaju sebe i svet oko sebe. Upravo racionalan pristup proučavanja prauzroka postupaka i emocionalnih preživljavanja pomažu  da se izborimo s teškim situacijama i usmerimo svoj život na pravi put.

Slika "Dubine duše" je umetnički pomoćnik u sprovođenju dublje introspekcije, pomoći će da se sprovede objektivna procena svog stanja i da se čovek odmakne od tegobnih mentalnih briga. 

Kompozicija, sastavljena od jednostavnih geometrijskih oblika, poput pačvorka, personifikuje kompleks čovekovih emocija, koje variraju u rasponu od mirnog-uravnoteženog stanja (hladni tonovi) do opasno-gnevnog stanja (svetle nijanse). Upravo stroga geometrija slike na slici omogućava pogledu da prati smenu koloritnih tačaka, koja utiče zasebno na svaku emociju. U rezultatu duže kontemplacije, čovek postaje uravnoteženiji i objektivniji.
Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)