Sjaj (platno)

Šifra: 09S

13.000,00 RSD

ZA VERU U SEBE I SVOJE SNAGE

Neotkrivene dubine, prelivanje morskih talasa, treperenje fosforescentnih ribljih krljušti... Sve to budi misli o miru, a takođe i odlučnost koja je svojstvena ribama koje plivaju kroz zgusnute slojeve vode. Na slici „Sjaj“ nema mesta borbi ili otporu neprijateljskoj stihiji, već samo savladavanje prirodne morske struje. Riba prikazana na slici zrači unutrašnjom harmonijom i u organskoj je u interakciji sa okolnim svetom.

Autor pribegava zanimljivoj umetničkoj tehnici – stvara harmoničnu atmosferu vodenog stuba sličnim tonovima, u kojima je telo ribe fosforescentno u ružičasto-žutim nijansama dok pritom shvatamo da sama riba svetluca u svim duginim bojama (sjaj unutrašnje samodovoljnosti), ali se u isto vreme stapa s vodom (potčinjavanje okruženju).

Slika nas uči kako da reagujemo na svet oko sebe, a da pritom sačuvamo blistavost svoje duše koja se manifestuje u samopouzdanju i dobroti.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)