6.380,00 RSD

Religiozne teme u stvaralaštvu umetnika nisu nimalo slučajne. To je usko isprepleteno s njegovim razumevanjem zakonomernoti i poretka događaja. Slika „Blagoslov“ otkriva značaj postojanja anđela u čovekovom životu, koliko je važno prisustvo božanskih sila da bi čoveka usmerili na njegovom životnom putu. Možda će vam ova slika pomoći da napravite izbor u teškoj situaciji, uputiće vas na pravi put i dovesti do najboljeg rezultata.

Koristeći tradicionalne ustaljene kanonske proporcije i koloristička rešenja, autor dodaje nekoliko svojih interpretativnih momenata koji otkrivaju lik anđela kao figuru koja saoseća i pomaže čoveku, poučava ga i blagosilja u svojoj tihoj krotosti. Slika je izuzetno simbolična i duhovno bogata. Odlična je dopuna za ukrašavanje vašeg ličnog prostora i formiranje posebnog kutka za tihovanje. 


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)