Kosmičko privlačenje (slika na platnu)

Šifra: 018S

13.570,00 RSD

Sve je u Kosmosu međusobno povezano i privlači se. Oblici, boje, linije. Svaki element naše Vasione je deo nezamislivog beskraja. Takve kosmogonijske predstave o svetu ogledaju se u drevnim kulturama - u grčkoj, indijskoj, kineskoj. U slici S.N. Lazareva „Kosmičko privlačenje ” može se pronaći odraz kako tih drevnih ideja, tako i elemenata moderne psihoanalize, simbolike, kodirane u boji i kompoziciji.

Čini se da se sferni objekti koji dele platno na dva dela odbijaju, ali istovremeno privlače. Svako jezgro formira energetsko polje s pozitivnim (vrućim) i negativnim (hladnim) naelektrisanjem. Nije slučajno što je autor izabrao takve boje za ova „polja”. Kao da se vatrena muška energija spaja sa mirnom, ženskom, formirajući novi život (zelene nijanse). Tako se međusobno spajaju naš um i senzualnost. Kosmogonizam univerzalnih razmera se ne mora obavezno posmatrati kroz teleskop, već je dovoljno pogledati u svoje „ja“.

Ovakva slika je u bilo kom enterijeru donosi nove optimistične životne početke. 


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)