Dugoočekivano leto

Šifra: 024S

6.380,00 RSD
Očekivanje leta se može uporediti sa očekivanjem čuda koje može da promeni naš život. U proleće se naša osećanja bude, a leti "žive" u punoj meri. Možda se zato autor opredeljuje za sliku sparnog leta. U daljini se u lebdećoj izmaglici gube planine, gde će vas od sunca spasti retka vegetacija, gde se dve palme otvaraju prema jarkom suncu. Šta da očekujemo od ovog leta, kakvo će ono biti? Biće predivno. 

Slika dve palme simbolizuje prisustvo u životu osobe koja nam je bliska duhu. Planine prikazane u daljini predviđaju duhovni rast. Nizija obećava lak put kroz život i obećanje hlada ispod drveća vidljivog u daljini. Naša očekivanja će se opravdati, naši ciljevi će biti dostignuti, a misli će se materijalizovati.
Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)