Morska simfonija

Šifra: 026S

6.380,00 RSD

Tema mora zauzima značajno mesto u stvaralaštvu S.N. Lazareva. Kroz jednostavne slike, simboliku oblika i boja, autor otkriva gledaocu čitav svet ispunjen svetlošću i muzikom. Koristeći samo boju, autor postiže neverovatnu harmoniju koja povezuje dve školjke. Različite su po obliku i boji, ali su njihove suštine međusobno usklađene i zvuče u melodijskoj simfoniji. Ovako treba da budu usklađeni bliski ljudi, čije se iskustvo, pogled na svet i karakteri mogu razlikovati, ali istovremeno biti u saglasju. 

Slika sadrži neverovatnu jednostavnost i sažetost, ali istovremeno i emocionalnu punoću. 

Otkrivanje slike se dešava postepeno i zahteva dugotrajnu kontemplaciju.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)