14.000,00 RSD
ZA SREĆU U DUŠI

Sinergija slike „Radost“ posmatraču otkriva autorovo viđenje emotivnog intenziteta – radost u kontekstu savremenog života. Radost i pozitivno raspoloženje čine život bogatijim, lišenim sumornih boja. Upravo se zato kompozicija slike preliva u svim duginim bojama. Zbog toga su krugovi utkani u vertikalnu tkaninu. Motiv za radost će uvek biti drugačiji za svakoga, ali će ona uvek biti svetla, neobična, primetno drugačija od onoga što vidimo svaki dan.

Najveća blagodet slike "Radost" je što se može koristiti u modularnom sistemu, koji je bio toliko popularan 70-ih godina prošlog veka u dizajnu modernih enterijera. Upravo danas protiče pokušaj da se preispitaju ideje koje su promovisali pripadnici hipi pokreta. Zadatak čoveka koji je uronjen u svet brojeva i slova je da shvati smisao životne radosti koja je oslobođena od briga i nemira. 
Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)