Prolećni vrt

Šifra: 043S

7.080,00 RSD

Umetnikova kreativna mašta ponekad stvara neobične slike koje na prvi pogled ne odražavaju stvarnost, ali kada se bolje pogledaju, otkrivaju svoje tajne, poput alhemičarske knjige. Čini se da naše iskustvo svedoči o tome da prolećni vrt mora biti ispunjen jarkim plavim i belo-ružičastim bojama, kako je odavno u tradiciji, da se proleće doživljava upravo kroz motiv cvetajuće sakure. 

U slici S.N. Lazareva, nema ovih kombinacija boja. Jarki koncentrični objekti različitih oblika, kombinacija boja i dimenzija, ispunjavaju ceo prostor. Neko će u njihovom obliku videti sliku jajeta - simbol života u nastajanju; neko će videti seme skriveno unutar ploda - kao prvu fazu u formiranju drveta; neko – sunčeve krugove duge, nastale kad jaki sunčevi zraci prodru kroz atmosferu ispunjenu vlagom.

Slika „Prolećni vrt“ je nešto više, ona je izraz onih emocija koje ispunjavaju čoveka kada se posle sna budi priroda, kad sunce jače sija i kada se oseti ljuto-ukusni miris prvog toplog vetra. To je naša radost, naša sreća i očekivanje nečeg velikog. Ova slika će osvetliti svaki prostor, bilo da je u pitanju stambeni ili javni enterijer.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)