Pomorandže

Šifra: 057S

7.080,00 RSD

Intenzivni sočni plodovi i nežni beli cvetovi narandžinog drveta dominiraju ovom slikom. Centričnost kompozicije naglašava značaj prikazanog objekta, nežni polutonovi prostora koji okružuje krošnju stabla naglašeni su mrljama – emocionalno ekspresivnim slikama pomorandžinih plodova. U slici se spojilo nekoliko simboličnih znakova, koje je autor vešto naglasio.

Sjedinjenje u slici dve simbolične hipostaze drveta - cvetanja i donošenja ploda, zajedno daju razumevanje slike u celini - ljubav. Ljubav nastaje u „cvetovima, nežnim i prepunim dirljivog šarma, vreme prolazi i cvet se pretvara u zreo plod čija crveno-narandžasta kora odzvanja suncem i raduje svojom sočnošću. Isto tako, ljubav je harmonična kombinacija nežnosti, strasti, velikodušnosti, topline i životne energije. 

U unutrašnjosti kuće ovo platno će biti upravo taj pozitivan početak koji će povećati vitalnost cele porodice i ispuniti je vedrinom.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)