14.000,00 RSD

U savremenom svetu, kada je nastupila kriza duhovnosti, religiozna tema sve više privlači pažnju umetnika. Okrećući se jednostavnim slikama lišenim preteranog detaljisanja, S.N. Lazarev naglašava važnost viđenja unutrašnje lepote molitvenog stanja. 

Ne odstupajući ni korak od tradicionalnog simboličkog čitanja slike, autor u potpunosti razotkriva: personifikaciju Božanskog prisustva (zlatni oreol), sliku Žrtve (crvena gornja odeća), temu Vaskrsenja i nade u večni život (zelena omfora). Slika čoveka koji se moli i izražava poniznost i usredsređenost, pokazuju posmatraču idealan model za ispoljavanje svoje vere.

Slika, namenjena kontemplaciji u samoći, omogući će da bez „lukavog mudrovanja“ , kroz prosta osećanja i reči, otvorimo svoju dušu i spoznamo svoje duhovne potrebe.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)