Čekajući izlazak Sunca

Šifra: 071S

7.080,00 RSD

Čini se da je slikarstvo istražilo sva prirodna stanja. Tarner je tražio dokaze o neukrotivosti  elemenata, neki drugi umetnici su tvrdili da nam priroda zauvek ostaje misterija, a neki su je doživljavali samo kao rekvizit i ukras. 

Slika „Čekajući izlazak Sunca“ demonstrira ono specifično čovekovo stanje kada mu se u duši javlja osećaj vere da će biti bolje. Pre nego što sunce obasja more svojim jarkim zracima, ono daje nadu u novi dan ispunjen radosnim događajima i prijatnim iznenađenjima.

Tamna mirna površina vode se ogleda u obojenom odrazu. Oblaci još nisu bili zablistali belom svetlošću. Lagana izmaglica je iscrtala ružičaste pruge duž horizonta. Sve odiše mirom i harmonijom. Autor je uspeo da uhvati najsuptilniji i najskriveniji osećaj, koji je svojstveno duši kad utihne u predvorju novog dana. Ovaj trenutak se mora osećati svaki dan, shvatajući njegovu vrednost i vrednost samog života.


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)