Nada (platno)

Šifra: 075S

13.000,00 RSD

O SLICI:

U radu svakog umetnika  se mogu pronaći neverovatne slike, čiji je zadatak da prenesu složena emocionalna iskustava. Naravno, svakog posmatrača će slika asocirati na nešto što je samo njemu poznato, lično, ali cilj umetnika je da izrazi i sebe.

Na predstavljenoj slici, kao da je sve prikazano jednostavno i razumljivo. Obala puste plaže i deo stambene zgrade. Svetle sočne boje južnih regiona. Ali ovde se vidi još nešto: kao da će svakog trenutka devojka izaći na obalu i gledati u daljinu, iščekujući svog dragog. Lila boja neba pomalo dušu čini nemirnom, žuta je uravnotežuje. Ovo je slika koja govori o očekivanju i nadi. O tome da sve dok živi nada, živi i čovek. Emocionalno suptilni duševni rad će vas naterati da na nov način pogledate u sebe i svoj život, shvatite da je najvažnije u životu čekati i nadati se!


Rok isporuke: 7-15 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

Komentari (0)