Grupne prakse S.N. Lazareva - najčešća pitanja - 12.08.2022

Organizacija zajedničkog grupnog rada

nakon održane prakse


Šta je to?

Nakon održane online prakse (seminara, ili radionice), budući da je događaj dostupan još punih 10 dana, organizujemo ponovno online okupljanje učesnika tokom prva tri dana, kada je polje najjače, šestog i devetog, tj. veče uoči desetog, poslednjeg dana (tzv. "ispraćaj prakse").

Svakodnevno se okupljamo, a svaki učesnik bira termin koji mu najviše odgovara u određenoj grupi. Sve to organizujemo u Viber Zajednici "S.N. Lazareva" (link sledi dole).

Evo kako to izgleda u slici za jednu od prethodnih praksa:


Kako da se "prijavim" za učešće?

U Viber zajednici  S.N. Lazarev, koja se nalazi na OVOM linku, biće postavljeni ponuđeni termini - jutarnji i večernji. Videćete anketu, zakačenu (pinovanu) na vrhu chat prozora Zajednice S.N. Lazarev. Potrebno je da čekirate termin koji vam najviše odgovara. U ponuđenim odgovorima videćete za koji termin je najveće interesovanje i najveći broj učesnika. Najpopularniji termini su u 20:00 i 22:00, pa vam savetujemo da planirate vreme za praksu u ovo vreme. Ako ne možete, ništa strašno se neće desiti - uvek će se naći 3-4 ljudi s kojima se možete uklopiti. 

Viber zajednica S.N. Lazarev


Kako da pristupim materijalu, tj. praksi?

Grupni rad se održava na istoj stranici kao i sama praksa - klikom na svoju ulaznicu pristupate snimku prakse.


Kako se to radi?

U zajednički dogovoreno vreme, pokrenite video-materijal na stranici (od uvodne reči). Prepustite se vođstvu S.N. Lazareva i polju ljubavi i energije koje se stvorilo našom zajedničkom koncentracijom na isti cilj, na ono što autor govori. Propratite svoje emocije, događanja pre, za vreme i posle prakse. Ono što već izlazi iz vas, a da je negativno, na tome treba raditi duže, samostalno - dok ne nestane iz karaktera, ponašanja, pogleda na svet.

Glavna informacija protiče mimo reči, kroz polje, osećaj koji se stvara zajedničkom koncentracijom na Ljubav, a to znači da se ne treba naprezati i zamarati, opterećivati ako nam nešto od reči promakne. Praksu sprovodite opušteno. Prepreku neće stvoriti ni ako utonete u san, jer je tada dejstvo najjače, informacije se usvajaju direktno podsvešću, za koju nepoznavanje jezika ne predstavlja nikakvu barijeru.

Svoja iskustva možete podeliti u Viber Zajednici.


Da li mogu da preuzmem snimak prakse?

Ne. Autor ne dopušta preuzimanje prakse (za razliku od seminara, predavanja i radionica). Ona se ponovo organizuje svake 2-3 godine, kada se pojavi dovoljan broj zainteresovanih čitalaca. Efikasnost formata „rada na sebi“ i zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje i objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme što im omogućava da postignu najbolje rezultate.

Seminari, predavanja i radionice se mogu preuzimati.


Da li mogu da kupim ulaznicu za praksu i posle online emitovanja?

Da, možete. Ulaznice su u prodaji još 9 dana posle online emitovanja (ne posle kupovine - obratite pažnju)

© 2022 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D