Stalna prodaja slika S.N. Lazareva - 10.11.2022

Katalog slika S.N. Lazareva možete da pogledate na ovoj stranici:
https://aruna.rs/edicija/umetnicke-slike-sn-lazareva.html

Slike se naručuju na sajtu, uz plaćanje karticama ili prethodnom uplatom na račun (na mejl će vam posle porudžbine stići popunjena uplatnica).

Svaka slika je u ponudi kao kaširana (jeftinija opcija) ili štampana na platnu (skuplja varijanta).

Rok isporuke: 7-10 dana nakon uplate.

Napomene: Poštanski troškovi nisu uračunati u cenu slike i iznose 500 dinara bez obzira na broj naručenih slika. Slike se šalju kurirskom službom Aks. Poštarina se plaća u gotovini, prilikom dostave.

Ukoliko želite lično da preuzmete sliku/e (Beograd, Voždovac), molimo vas da to navedete u napomeni prilikom porudžbine (obavestićemo vas kad slika/e budu izrađene i dostaviti vam adresu za preuzimanje).


Šta je kaširana, a šta slika na platnu?

- Kaširana slika (zalepljena) na peni (art foam) je nešto najmodernije na našem tržištu! Slika je odštampana na presovanoj karton peni, a pozadina joj je dodatno učvršćena drvenim ramom i poseduje alkicu za kačenje. Takođe se može zalepiti na zid pomoću dvostrano lepljivog selotejpa.

- Slika na platnu je oduvek imala visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napretku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.

Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu,  savršeno je rešenje za oplemenjivanje vašeg enterijera!

◘ Za porudžbine slika S.N. Lazareva u Hrvatskoj, kontaktirajte distributera za Hrvatsku:

lazarev.croatia@gmail.com
Telefon/Viber: +38598629869
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

*) Nove slike koje dodajemo u katalog obeležene su bedžom "Novo".