1716623368SEMINAR + PRAKSA-sajt.jpg
Novo

Seminar "Rešavanje sukoba" i Praksa "Prevazilaženje uvrede, ljutnje i agresije" 15.6 - 30.6.2024.

Šifra: 156-306-2024

  • Autor: S.N. Lazarev
  • Serija: Predavanja i seminari S.N. Lazareva
  • Format: Pristupni link za seminar i praksu
  • Pismo: srpski, latinica
  • Datum održavanja: 15.6.2024.
  • Vreme početka: 19:00
  • Prevod: Titlovi na srpskom jeziku: latinica
  • Dostupnost: Ulaznice u prodaji do 20.6.2024.
  • Trajanje: 15 dana
8.800,00 RSD


Ulaznice u prodaji do 20.6.2024.

✔ Načini kupovine ulaznica:  
• svim platnim karticama (bez provizije)
• uplatom na dinarski račin putem opšte uplatnice
• Pay Pal
• IPS QR kod
• za korisnike banke "Intesa"  - plaćanje do 4 rate, za kupovine u vrednosti od 5.000 dinara i više.

UPUTSTVO ZA KUPOVINU ULAZNICA
Molimo vas da ako vam ulaznica ne stigne u inbox - obavezno proverite "Spam", "Promocije", Društveno"
* Važno * Seminar i praksu možete pratiti u bilo koje doba dana/noći. 


Da bismo se pravilno sukobljavali, potrebno je da naučimo kako da brinemo o duši, da vidimo Božansko u svakom čoveku, osećamo jedinstvo s drugim ljudima, preobrazimo svoje ljudsko „ja“ i shvatimo da je konflikt blagoslov, razvoj i umetnost.

Tokom seminara, Sergej Nikolajevič će analizirati zanimljive životne situacije i objasniti osnovni algoritam koji nam omogućava da se ispravno sukobljavamo, reagujemo na emocije suparnika, nosimo se sa razdražljivošću, reagujemo i rešavamo konflikte u porodici i na poslu.

Ovaj program je namenjen onima koji žele da dostignu nov nivo rešavanja sukoba, da stvore harmoničnije odnose u različitim sferama, kako bi bili srećni i doživljavali život kao najlepšu igru. Ovo je nov format rada na sebi, koji smo nastojali da učinimo što korisnijim za učesnike. Program „Rešavanje sukoba“ (seminar + praksa) Sergej Nikolajevič je osmislio tako da svaki učesnik može da stekne duševnu harmoniju i nauči kako pravilno da rešava sukobe, a da sačuva osećaj ljubavi i jedinstva.

Praksa „Prevazilaženje uvrede, ljutnje i agresije“ je “ usmerena na rad sa negativnim emocijama koje mogu trenutno da nas obuzmu, na razvijanje sposobnosti da njima upravljamo i da vratimo izgubljen osećaja mira, radosti i duševne ravnoteže.


Tehničke informacije:


Šta nas očekuje 15. juna?

19:00 Početak prvog dela novog seminara S.N. Lazareva „Rešavanje sukoba“
20:00 Nova praksa „Prevazilaženje uvrede, ljutnje i agresije“
21:00 Drugi deo novog seminara S.N. Lazareva „Rešavanje sukoba“

Dostup materijalima je otvoren: 15 dana, tj. do 30.6.2024. - 20:00
Mesto održavanja: sajt organizatora (pristupni link učesnici dobijaju na email. Razmena iskustava učesnika: Viber zajednica za koju će učesnici dobiti pristupni link)
Prevod: titlovi na srpskom jeziku (latinica)
Cena: 8800 din. (75 eur)
Dostupnost: Materijali su dostupni za gledanje 15 dana. Nije dozvoljeno njihovo preuzimanje.

Učešće je moguće iz bilo kog dela sveta, a pristup s bilo kog uređaja: telefona, tableta, laptopa, računara itd.

O Seminaru i Praksi:


Kakve emocije izaziva u vama reč „sukob“? Ako je to podsvesni strah, težnja da izbegnete situaciju, ili, naprotiv, želja da izrazite nezadovoljstvo i bes, vredi razmisliti koliko ispravno postupate u konfliktnim situacijama.

Uzrok mnogih problema u životu, uključujući bolesti, često su emocije koje doživljavamo tokom i nakon sukoba, ukoliko ne razumemo zašto nam je taj sukob dat. Umesto da izbegavamo sukobe, možemo naučiti kako da njima efikasno upravljamo i koristimo ih kao resurs, tako da konfliktna situacija postane impuls za razvoj, a ne samo izvor razdražljivosti, agresije, apatije i nezadovoljstva drugim ljudima i okolnostima.

Često se u različitim životnim situacijama susrećemo sa ispoljavanjima besa, gneva, nezadovoljstva, agresije i razdražljivosti. Naučiti kako da prevaziđemo njihove negativne posledice, važno je za naše psihičko, ali i fizičko zdravlje. Praksa će vam pomoći da istražite samu prirodu agresije i besa, da razumete zašto se takva stanja javljaju i kako utiču na vas. Savladaćete praktične metode i tehnike koje će vam omogućiti da smirenije reagujete na oštre reakcije drugih ljudi, kao i da kontrolišete slična ispoljavanja u sebi.

Nove veštine će vam pomoći da se lakše nosite sa stresnim i konfliktnim situacijama. Kao rezultat, naučićete bolje da razumete sebe, moći ćete da upravljate svojim emocijama, što će nesumnjivo dovesti do poboljšanja u svim sferama života.

Koliko god da u svakom konfliktu zadržimo osećaj ljubavi, sačuvamo dobrodušnost, optimizam i spremnost da izađemo drugima u susret, toliko smo zdravi, srećni i uspešni, a istovremeno pomažemo drugima da budu srećni.

Razumevanje informacija S.N. Lazareva često dolazi s vremenom. Kroz komunikaciju sa istomišljenicima i upoznavanje različitih tačaka gledišta, sagledavamo problem iz više uglova. Razgovor u Viber grupi s drugim učesnicima i mentorom pomoći će vam da se u potpunosti posvetite radu na sebi i dostignete novi nivo razumevanja teme.

Pored komunikacije u grupi, očekuju vas seminar, grupna praksa i razmena mišljenja s drugim učesnicima. Ovo pruža izvanrednu priliku da udružite teoriju sa praksom.

Kursevi traju nekoliko meseci, slušanje seminara ili audio knjige može trajati nekoliko dana, dok praksa traje sat vremena. Kombinovali smo više formata u jednom, kako bismo pažljivo pripremili učesnike za usvajanje informacija, omogućili im da se u potpunosti posvete temi, i potom sumirali utiske i doneli važne zaključke.

Ovaj program će vam pomoći da bolje razumete sebe, pružiti vam priliku da poboljšate odnose sa bližnjima, lakše prolazite kroz stresne situacije i koristite konflikt za razvoj duše. 

Ponekad pogled iz drugog ugla čini čuda, zamenjujući mesece traganja za pravim odgovorom. Iskustva drugih učesnika mogu biti ključ koji će vam otvoriti novo razumevanje informacija S.N. Lazareva, pomoći vam da bolje razumete sebe i pronađete rešenja za duge probleme. Često problem postaje toliko “najrođeniji” da ga je nemoguće sagledati iz drugačijeg ugla. U pomoć dolaze istomišljenici i iskusni mentor koji će usmeravati diskusiju u pravom smeru i preporučiti materijale za dodatno učenje. U Viber grupi ćemo razgovarati o temama o kojima često ne pričamo sa prijateljima i rodbinom, jer nas možda ne razumeju: previše su zamršene, čudne i neobične ideje o kojima često razmišljamo, čitamo i pišemo. 

Pridružite nam se - žive diskusije, seminar i praksa pomoći će vam da se oslobodite svojih uobičajenih strahova, promenite odnos prema konfliktu i naučite kako da ga koristite za sopstveni razvoj!

Unapred se radujemo vašem prisustvu!Kupovina ulaznica preko regionalnih distributera u lokalnim valutama:


Hrvatska, Slovenija i dr. zemlje EU (transfer na račun u HR):
lazarev.croatia@gmail.com
Tel./Viber: +385 98629869
https://www.facebook.com/snlazarevhrvatska

BiH
oljastikic@gmail.com • Tel./Viber: +387 65 897-429
https://www.facebook.com/snlazarevbih

Makedonija
lazarev.makedonija@gmail.com
Tel./Viber: +389 78 381 889
https://www.facebook.com/s.n.lazarevmakedonija

Komentari (0)

Učešće je moguće iz bilo koje tačke sveta!

Potreban je samo internet na bilo kom uređaju:

devices

Ne postoje nikakvi specijalni tehnički zahtevi po pitanju neophodnih verzija programa niti testiranja sistema za neometano praćenje prenosa, sem uobičajene brzine interneta koju uglavnom imaju svi korisnici.

VAŽNO: Ulaznica može biti otvorena na samo jednom uređaju/browseru!

Ukoliko ulaznicu otvorite na različitim uređajima/browserima biće vam blokiran pristup seminaru, a ponovo ćete moći da nastavite s praćenjem tek kada na paralelnim uređajima/browserima zatvorite stranicu i ona bude otvorena samo na jednom. Dopušteno je da naizmenično pratite prenos, npr. preko mobilnog telefona, pa zatim laptopa, ali pre nego što ulaznicu otvorite na novom uređaju, budite sigurni da ste stranicu zatvorili na prethodnom uređaju/browseru.

Prenosu pristupate klikom na link, odnosno ulaznicu koju ste od nas dobili na email nakon uplate. Ispod prozora predviđenog za onlajn emitovanje, postoji prozor stor u kome možete da ostavite svoje komentare, razgovarate sa ostalim učesnicima - na srpskom kanalu. Ipak, u toku rada, S.N. Lazarev preporučuje tišinu.

Snimak će biti aktivan i dostupan učesnicima još narednih 10 dana nakon održavanja seminara i moguće mu je pristupiti preko svog linka-ulaznice. Snimak seminara neće biti u prodaji, ne može se naknadno slati učesnicima na mejl, niti ga je moguće sačuvati na kompjuter.

Ukoliko ne možete da pristupite seminaru, kontaktirajte nas na email tehničke podrške: lazarevsrbija@gmail.com, Telefon / Viber: 381 64 15 77 045

Preporučujemo

Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu konsultaciju. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć i podrška u razvoju.
 
Autor je oblikovao nov format rada na sebi u vidu grupne prakse, koja se održava u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.
 
Istovremeno, ovakva praksa učesnicima pomaže da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju, dovešće do stvarnog razvoja i napretka u životu.
Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi osnaženja ukupnog efekta, S.N. Lazarev praksu radi sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja se koristi tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.
 
Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.