1610805648Ivan Antić - Mesec - magnet za dušu.jpg
Novo!

Ivan Antić: Mesec, magnet za dušu

Postavite pitanje

380,00 RSD
Drevna predanja iz Afrike i Azije govore nam da nekada nije bilo Meseca i da je život na Zemlji bio drugačiji. Nije bilo godišnjih doba i klima je svuda bila ujednačena i prijatna, sa blagom izmaglicom i puno zelenila. Takođe postoje predanja o ‘zlatnom dobu’ kada je čovek živeo u harmoniji sa prirodom i samim sobom, sa mnogo većom percepcijom nego što je ima danas. Sve je to promenjeno pre oko 12.000 godina kada su se dogodile velike promene na Zemlji. Te promene potvrđuju biološka i geološka istraživanja. Klima je tada drastično promenjena, došlo je do promene polova, porasta nivoa okeana, velikih potopa i … pojavio se Mesec.

Pogledaćemo najpre šta znamo o Mesecu. Tu ćemo videti da ne znamo zapravo ništa, da su sve opšte prihvaćene informacije koje imamo o Mesecu bez dokaza i nelogične. Zatim ćemo sagledati ono što je malo poznato i sasvim nepoznato o Mesecu, sa stanovišta ezoteričnog znanja, astrologije i informacija koje su do nas stigle iz udaljenih izvora, sa zvezdanog sistema Sirius i Plejada. Naime, ako se Mesec jednog lepog dana samo pojavio na našem nebu, neko je morao tu da ga dovede i precizno postavi njegovo neprirodno kretanje. Deo informacija u ovoj knjizi potiče od onih koji su to izveli. Drugi deo informacija potiče od naših naučnika koji nemaju problem objektivnog i tačnog posmatranja predmeta istraživanja, u ovom slučaju Meseca. Njihova naučna istraživanja su pokazala da je Mesec veštačka tvorevina. Videćemo da se sve takve informacije začuđujuće slažu i logično dopunjuju iako potiču iz sasvim različitih i nezavisnih izvora.

(…)

Stoga glavna tema ovde biće mesečev uticaj na inkarnacijski ciklus naših duša, zašto Mesec uopšte postoji na našem nebu i kako on utiče na naše živote i dušu. Da bismo to razumeli, moramo najpre saznati kako on postoji, sve kosmološke detalje o Mesecu. Nakon toga videćemo zašto on postoji.

Komentari (0)

Preporučujemo

https://www.aruna.rs/1611682617Ivan Antic-Sve je savršeno.png
Novo!

Ivan Antić: Sve je savršeno


850,00 RSD
https://www.aruna.rs/1611675010Metafizika astrologije - Ivan Antic.png
Novo!

Ivan Antić: Metafizika astrologije


500,00 RSD
https://www.aruna.rs/1610806018Ivan Antić-Podsetnik za dušu.jpg
Novo!

Ivan Antić: Podsetnik za dušu


850,00 RSD
https://www.aruna.rs/1610805838Ivan Antić - Proces ostvarenja.jpg
Novo!

Ivan Antić: Proces ostvarenja


380,00 RSD
https://www.aruna.rs/1610806249Ivan Antić - Fizika svesti.jpg
Novo!

Ivan Antić: Fizika svesti


850,00 RSD

© 2022 Aruna. Sva prava zadržana.

Web development: Zea Stim R&D