◄ Grupna onlajn praksa S.N. Lazareva ► - 01.08.2019


Sergeju Nikolajeviču svakodnevno pristižu pisma od čitalaca s molbom da kod njega zakažu prijem. Mnogim ljudima je neophodna ozbiljna pomoć́ i podrška u razvoju.

Autor je odlučio da oblikuje nov format „rada na sebi“ u vidu grupne prakse, koja će se održati u onlajn režimu.

Zajednički grupni rad proizvodi moćne energetske struje koje objedinjuju sve učesnike, što im omogućava da postignu najbolje rezultate.

Istovremeno, učešće u ovakvoj praksi učesnicima će pomoći da korak po korak poboljšaju svoje unutrašnje stanje, ispune se životnom energijom i ostvare postavljene ciljeve. Da biste zaista poboljšali svoj život, promenili se i na unutrašnjem i spoljašnjem planu, potrebno je da vreme posvetite svom razvoju. Pritom, upravo ovakva praksa i primena znanja, stečena kroz nju dovešće do do stvarnog razvoja i napretka u životu.

Sergej Nikolajevič je razradio nekoliko meditativnih tehnika koje se posvećene najaktuelnijim i najvažnijim temama. Uz pomoć meditacije, učesnici prakse će lako moći da urone u svoj unutrašnji svet i smire svoj um prateći glas S.N. Lazareva, kao i da se potpuno usredsrede na svoja osećanja, obave određene zadatke i iz meditacije izađu preporođeni.

Radi pojačanja ukupnog efekta, S.N. Lazarev će praksu raditi zajedno sa svim učesnicima, u skladu sa unapred brižljivo pripremljenim tekstom i meditacijom koja će se koristiti tokom grupne prakse. To će mu omogućiti da se potpuno udubi u proces rada i održava visoku energiju kod svih učesnika.

Važno je napomenuti da se efikasnost formata „rada na sebi“ sastoji upravo u tome što on objedinjuje ljude u zajedničkom grupnom radu, u određeno vreme, zajedno sa S.N. Lazarevim.

Snimak prakse neće biti u prodaji. Učesnici grupne prakse snimak mogu da pogledaju na stranici prenosa tokom narednih sedam dana.